14
mei
2017

Sunday Recap!

  • Nieuws

De zondag is weer aangebroken en het is tijd om even terug te kijken op de afgelopen week.

Zaterdag was Murph en die heeft groot effect gehad op de dagen daarna. Veel armen die niet volledig inzetbaar waren na alle push ups en benen die de vele squats niet in dank afnamen. Gelukkig heeft de barbecue achteraf veel goed gemaakt.

Gelukkig hadden we maandag weer lekker squats, dan kon de spierpijn er weer lekker uit!

Woensdag hadden we een open workout van dit jaar: 17.5

Voor sommigen was dit een herhaling en dus een mogelijkheid om de score te verbeteren. Dat laatste lukte niet altijd, maar er werd wel weer vol gas gegaan. Super om te zien!

Verder hadden we een roei/ren wodje met de gevreesde rust ertussen. Hoe fijn het ook klinkt, een verplicht stuk rust is niet zo prettig als het klinkt. Je ritme wordt verstoort en weer aan de slag gaan (zeker met een sprint wod) kost net even wat meer moeite. Gister was weer eens een teamworkout waar wederom veel push ups in zaten. Met z’n tweeën kan je gelukkig een stuk makkelijker doorbewegen.

Hier nog even een overzicht van de events de aankomende tijd.

15 mei om 19:30: Seminar Crossvitamins

25 mei: gesloten ivm Hemelvaart

25 t/m 31 mei: Beach Throwdown qualifier. Heb jij al een buddy?

4 & 5 juni: gesloten ivm Pinksteren

Volgende week hebben we een soort Cindy met gewicht, hebben we twee bewegingen samengesmolten tot 1 geheel en doen we een workout die we helemaal in het begin van CrossFit Immaculate gedaan hebben terug!

Tot dan!