25
juni
2017

Sunday Recap!

  • Nieuws

De afgelopen week hebben we het weer druk gehad.

 

We zijn begonnen aan een reeks van 1rm’s. Deze week gingen we voor de clean, zo zwaar als we kunnen. En dat ging goed, weer super veel pr’s!

Volgende week gaan we voor de 1 rm snatch en overhead squat en ook de front squat en back squat volgen snel. Zo zetten we voor deze bewegingen een nieuwe max en kan er op basis daarvan weer verder gegaan worden.

Gezien de medailles op het scherm zijn we in ieder geval goed bezig!

 

Volgende week zaterdag gaat #Fat ’N Flexible, aka Robbin en Caine, naar de finales van de beach throwdown! Ze zullen op het strand van Den Haag 3 workouts doen die waarschijnlijk op de dag zelf pas bekend gemaakt zullen worden.

Er zijn al heel wat Immaculates die willen gaan kijken en zodra wij meer informatie hebben over de tijden van de heats van onze bazen zullen we dat delen. Tot op heden weten we alleen dat de eerste heat van start gaat om 9:00 uur en dat de hele dag rond 19:00 ten einde komt.

Ze gaan natuurlijk voor het beste resultaat en kunnen iedereens steun uiteraard goed gebruiken. Kom jij ze ook steunen?

 

Naar aanleiding van een filmpje van CrossFit HQ, waarin Chris Hinshaw de beste CrossFitters ter wereldn single unders liet doen, is de workout van afgelopen donderdag ontstaan.

Ik zag daar dat onder anderen ene Rich Froning en een meid genaamd Sara Sigmundsdottir hier geen raad mee wisten en Hinshaw gaf aan dat hij vond dat je nooit iets van je skills achter moet negeren.

Meestal is de double under het doel van het touwtje springen en als die onder de knie zijn doen we allemaal bijna nooit meer single unders. Nou kwamen die donderdag dus voorbij, samen met squat cleans.

 

Voor de meeste was het enorm wennen om een goed tempo te vinden en waren er soms ook wat irritaties te zien. Precies de reden waarom deze workout voorbij kwam. Misschien dat we ze snel weer zullen zien!

 

Volgende week gaan we zoals gezegd de snatch en overhead squat testen en komt er een derde deel van een Games workout langs.

 

Tot dan!