18
juni
2017

Sunday Recap!

  • Nieuws

Een heftige week heeft ons gebracht naar de zondag. Een flinke club zal nog op bed liggen na de vikingrun van gister en Robbin is alweer vroeg uit de veren om bij CrossFit Amsterdam de Kids course af te ronden.

Laten we even terug kijken op vorige week.

 

We begonnen met 2k rennen. Niet iedereen vind rennen even leuk, maar het is wel een goede tool om fitter te worden. Achteraf kwamen de foamrollers goed van pas voor de kuiten, echter was er niet veel tijd om te rollen… we gingen namelijk gewoon verder met rope climbs en thrusters!

Een pittige start van de week dus.

 

Verder hadden we een lange workout, twee korte vlak na elkaar en 10(!) rondes in de core Friday. 20 seconden van side plank links, plank en side plank rechts en dan een klein beetje rust. Beach season komt er aan en ik hoor in de box al vele mooie vakantieplannen voorbij komen, even wat extra abs kan dus geen kwaad.

 

Omdat de vakantie eraan komt en we natuurlijk met z’n allen fit willen blijven tijdens de (hopelijk) zonovergoten weken in het buitenland, zullen we de komende tijd met regelmaat een workout doen die je eigenlijk overal kan doen. Bewegingen die je in je hotelkamer, in de hotelgym of , doe eens gek, bij het zwembad kan doen. Natuurlijk doen we nog steeds workouts met barbells, aan het rek of de kettle bells. Die zijn alleen zo lastig in een koffer te doen…

 

Sinds deze week hangt er in de box een AED. De AED is een apparaat die we kunnen gebruiken bij extreme noodgevallen als een hartstilstand. Gelukkig hebben we dit nog nooit nodig gehad en dat willen we natuurlijk graag zo houden. Toch is het een fijne gedachte dat we een hulpmiddel hebben in zulke situaties. Je vind de AED tegen de muur achter de balie.

 

Volgende week gaan we weer veel leuke dingen doen. Zo komt er een workout met single unders, die heb ik afgelopen week zelf al getest en als je double unders gewend bent is het knap lastig een goed tempo te vinden. Dus iedereen die elke keer zo loopt te vloeken omdat de double unders nog niet lukken… aanstaande donderdag is jullie dag!

Verder doen we op vrijdag teamworkouts en doen we weer de 50 back squats!

Tot dan.