11
juni
2017

Sunday Recap!

  • Nieuws

Het is weer zondag, tijd voor de meesten om ietsje rustiger aan te doen en even wat anders te doen dan werken en trainen en al dat soort ongein.

Wij kijken zoals gewoonlijk weer even terug op de afgelopen week.

Die week begon rustig, met de Pinksteren waren we namelijk dicht en zat ik te verbranden in de felle zon die boven Noordwijk hing. In het drukke leven wat we allemaal hebben is het goed er soms even tussenuit te gaan.

Dat betekent natuurlijk niet dat we de rest van de week niet hard gingen! 2 keer zwaar squatten en vele reps in workouts, de fan favourite wall climbs domineerden de woensdag en we deden bear crawls in de workout op vrijdag. Ik kan gerust stellen dat het weer een pittig weekje was.

Vooral de benen, door de 6×3 front- en backsquats, hadden het zwaar te verduren. We gaan de komende tijd uiteraard weer veel squats doen omdat er over een paar weken weer een 1rm op het programma staat. De laatste keer dat we dat deden is een paar maanden geleden en het is zo langzamerhand weer eens tijd om te kijken of deze verbeterd is…

Sean is deze week officieel bij ons in dienst. De afgelopen twee weken liep hij al mee, maar nu is hij direct verantwoordelijk voor de lessen op maandag- en woensdagavond.

En met veel succes! Er zijn louter positieve reacties op zijn lessen en we zijn dan ook super blij dat we hem hebben toegevoegd aan ons team. Met zijn meerdere jaren ervaring met coachen, CrossFit maar ook cricket, hebben we iemand waar wij en jullie een flinke stap mee kunnen gaan zetten.

Volgend weekend staat er ook van alles te gebeuren. Robbin gaat de CrossFit kids course doen en Fabian gaat met een flinke club Immaculates de Viking run lopen!

Er is al een flinke tijd vraag naar kidslessen, echter konden wij die nog niet geven. Onder anderen vanwege tijdsgebrek maar voornamelijk omdat niemand van ons de kids course heeft gedaan. Daar komt volgende week dus verandering in. Bij CrossFit Amsterdam gaat Robbin alles leren over het geven van kids lessen.

Uiteraard zal CrossFit centraal staan tijdens die lessen, maar er is natuurlijk wel degelijk verschil met de reguliere lessen waar jullie allemaal aan meedoen. Zo zijn er verschillende spelvormen waar de kinderen aan mee gaan doen en zijn er zelfs hele schattige barbells van een paar kg.

Als het zover is gaan we kijken hoe het precies ingedeeld gaat worden en dan houden we jullie natuurlijk op de hoogte!

Fabian gaat samen met een aantal ervaren runners van ons naar de Viking run. Eigenlijk een grote speeltuin voor volwassenen! Klimmen, klauteren en rennen door het water… 13 kilometer lang. Super leuk natuurlijk en ik hoop dat al het rennen van de afgelopen tijd hulp biedt.

Komende week gaan we natuurlijk nog even rennen, gaan we in de touwen klimmen en hebben we 10(!) rondjes core Friday.

Tot dan!