04
juni
2017

Sunday Recap!

  • Nieuws

Het Pinksterweekend is aangebroken en we kunnen morgen bijna allemaal lekker genieten van een extra dagje vrij. Dat mag ook wel na de zware, warme week die we achter de rug hebben.

 

We begonnen de week met de hero wod Ryan Bakker, ter nagedachtenis van de Nederlandse marinier die helaas is overleden. Het was een hele zware workout, zoals dat altijd het geval is tijdens Hero wods. We hadden 40 minuten de tijd om alle rondes af te maken en bij velen waren die minuten bijna allemaal nodig. Iedereen ging hard en lag achteraf knock out op de grond.

 

Vrijdag was ook een leuke, elke 2 minuten 200 m rennen en 20 squats. 10 rondjes lang, telkens sprinten! Workouts die zo simpel lijken zijn vaak het meest effectief. En met effectief bedoel ik zwaar… soms waren alle 10 rondes net even teveel, maar over het algemeen waren de Immaculates elke keer op tijd klaar. Als waren er soms maar een paar seconden over. Goed gedaan iedereen!

 

Verder hadden we heavy deadlifts en deden we gister 60(!) clean & jerks.

 

Het was een paar dagen gespannen naar het leaderboard kijken. Hoeveelste staan ze? Gaan ze door naar Den Haag? Moeten ze nog een workout opnieuw doen om de score te verbeteren?

De Beach Throwdown zorgde voor een klein beetje gezonde spanning. Uiteindelijk zijn Robbin en Caine door naar de finales op 1 juli! Super gaaf!

En dat na het doen van alle workouts binnen een paar uur in de bloedhitte, heel goed gedaan.

Lang hoopte we dat Daphne en Sabine ook door zouden gaan, maar uiteindelijk bleek voornamelijk de 3e workout niet goed genoeg.

We gaan in ieder geval met zoveel mogelijk Immaculates naar Den Haag op 1 juli om Robbin en Caine toe te juichen! Kom jij ook?

 

Morgen zijn we gesloten en kunnen we genieten van een rustig dagje, maar daarna gaan we weer flink aan de bak. Er komen veel squats, we gaan de muren op klimmen en doen bear crawls in een workout.

Tot volgende week!