Peter

Dekker

Box Manager

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld voor Peter. Na het proberen van zwemmen, judo en voetbal, was het basketball waar hij zijn passie vond. Na tien jaar gevuld met veel trainen, zware wedstrijden, hoogte- en dieptepunten was het tijd om verder te kijken. Via een nauwelijks gebruikt lidmaatschap bij een doorsnee sportschool kwam Peter in contact met CrossFit. Vanaf de eerste les was hij verslaafd en bleek dat hij lang niet zo fit was als hij dacht te zijn. 

De hoge intensiteit en het brede arsenaal aan bewegingen die bij CrossFit voorbij komen zijn voor Peter de ideale combinatie om fitter te worden dan hij ooit is geweest. 

Zijn sportieve drang ging altijd gepaard met vervelende blessures, maar sinds CrossFit is dat enorm verminderd. 

Onder zijn favoriete bewegingen schaart Peter wall ball shots, hardlopen en push ups en hij heeft een enorme hekel aan de snatch.

Buiten CrossFit om werkt hij als planner bij een logistiek dienstverlener. Toen de mogelijkheid ontstond om met Mitch, Robbin en Fabian dit avontuur in de CrossFit wereld te starten, heeft hij deze direct aangepakt. In de toekomst hoopt hij zich volledig op CrossFit Immaculate te kunnen focussen. Naast zijn rol als box manager kun je hem ook zien assisteren tijdens de lessen.