20
december
2015

Sunday Recap!

  • Nieuws

Zo, daar zijn we weer. Tijd voor de recap van week 51.

 

We begonnen natuurlijk met de Birthday wod van Fabian. Maandag werd hij 30 en voor deze dag hadden we een extra leuke workout in elkaar geflanst. Voor velen was het de zwaarste workout die ze tot op heden gedaan hebben. De vele herhalingen, het feit dat je in ieder geval 30 minuten mocht doorgaan en die dekselse wall climbs elke drie minuten waren het recept voor uitgeputte Immaculates. Van tevoren deden we ook nog Bring Sally up met front squats. Ook fijn!

 

De rest van de week was vergeleken met de maandag een eitje. Op vrijdag hadden we echter weer een echte killer. Maarliefst 7 rondes van 7 reps van handstand pushups, 60kg thrusters, pull ups, kettle bell swings en burpees. Menig van jullie lag aan het eind happend naar adem op de grond.

Het was een goede voorbereiding op de Immaculate borrel.

 

Die ging vrijdagavond rond 10 uur van start en het zou een super gezellige avond worden. Om het jaar goed af te sluiten, de eerste maanden van CrossFit Immaculate te vieren en ook nog even stil te staan bij Fabians verjaardag hadden we deze borrel georganiseerd. Er was heel wat taart, nog meer drank en Robbin liet zijn skills met een frituurpan nog eens zien. Het was super gezellig en het was mooi om te zien hoe iedereen lekker los ging.

 

Volgende week zijn er een aantal wijzigingen in de openingstijden. Vrijdag is het eerste kerstdag en zijn we gesloten. Op zaterdag hebben we om 12 uur een speciale kerstwod en op zondag is het tijd om PR’s te verbreken. We zullen zondagmiddag eerst lekker gaan liften. Je kan bijvoorbeeld kijken of je clean, snatch, back squat, thruster of jerk nog net even wat zwaarder kan. Daarna hebben we de keuze uit een aantal benchmark workouts. Hopelijk kunnen er van deze beruchte workouts nog een paar seconden af gesnoept worden.

Iedereen mag komen en dan gaan we er weer een leuke dag van maken!

 

Fijn weekend!