13
december
2015

Sunday Recap!

  • Nieuws

Gisteren hebben we week 50 in stijl afgesloten met een zware Madness. Maarliefst 3 workouts, met slechts 5 minuutjes rust ertussen, werden achter elkaar afgewerkt. Het was een mooi eind van een een heftige week.

Pauze squats, push jerks, chinese planks, Diane en een vreselijk lange chipper. Dit en nog veel meer hebben we de afgelopen dagen doorstaan en ook volgende week staat er heel wat moois te wachten.

 

Maandag 14 december wordt Fabian 30, ik herhaal 30(!), jaar oud. Het is een traditie bij CrossFit dat coaches een speciale Birthday Wod krijgen, dit is vaak een wod met bewegingen die de jarige niet heel fijn vind. Laat het nou net zo zijn dat we een mooi wodje in elkaar hebben geflanst waar dat precies het geval is.

Fabian viert zijn verjaardag tijdens de Immaculate borrel op 18 december. Hij zal zorgen voor taart en een enkel flesje drank. Verder is er natuurlijk vanalles om er een gezellig feestje van te maken en iedereen is welkom! Vanaf 22 uur start de borrel, de eindtijd is momenteel nog onduidelijk. Zien we jou ook?

 

We hebben vorige week tijdens de Invitational kunnen zien hoe de toppers in de CrossFitwereld tekeer gingen tijdens de workouts. Met een geïmproviseerd projectiescherm op het rek, de banken er knus omheen en heel wat versnaperingen zaten we er prima bij. Halverwege moest de F16 de boel even opwarmen maar voor de rest was het goed vertoeven.

Onderuitgezakt kijken naar hele fitte mensen die strijden om de titel is ook wel eens leuk.  Het moet ergens toch ook wat steun bieden dat ook de beste na elke wod helemaal kapot zijn.

 

Volgende week hebben we natuurlijk nog meer mooie workouts, dus de hele week kunnen we flink aan de bak met onder meer snatches, overhead squats, chest to bar pull ups en single leg toes-to-bar! Genoeg om je op te verheugen en je lifts te verbeteren.

Tot volgende week!